ανέκδοτα, αστείες φωτογραφίες, αστεία βίντεο , κινητά τηλέφωνα, gadgets, facebook, google, iphone, προσφορές για ταξίδια, προσφορές, ταξίδια αεροπορικά εισιτήρια, site με προσφορές
Super Εκπτώσεις: Οι διαγωνισμοί της ημέρας (16 Δεκεμβρίου)

Οι διαγωνισμοί της ημέρας (16 Δεκεμβρίου)

- Το imerisia.gr και η Turkish Airlines, σας στέλνουν τις γιορτές στη Κωνσταντινούπολη! Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό, στέλνοντας email στο contest@imerisia.gr με το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για να μπείτε στη κλήρωση που θα αναδείξει ένα τυχερό, που θα κερδίσει δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής για Κωνσταντινούπολη, προσφορά της Turkish Airlines. Τα εισιτήρια θα πρέπει να εξαργυρωθούν μέχρι το τέλος του έτους, δηλαδή τις 31 Δεκεμβρίου του 2010, οπότε ετοιμάστε τις βαλίτσες σας!

- Πλησιάζουν Χριστούγεννα και το MySales.gr διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό χαρίζοντας ένα Αpple Ιpad καθώς και άλλα πλούσια δώρα σε 20 νικητές!

- Κάνε ένα σχόλιο στο παρόν θέμα και λάβε μέρος στη μεγάλη μας κλήρωση για να κερδίσεις ένα από τα 2 Motorola Defy κινητά που έχουμε στη διάθεσή μας. Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου.

- Το newsbeast.gr χαρίζει 10 Mio Moov Spirit 470 στους αναγνώστες που θα λάβουν μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό από 14 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου.

- Προκειμένου να πάρετε μέρος στην κλήρωση μας για προσκλήσεις για το Νίκο Οικοονμόπουλο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μέχρι την Παρασκευή 17/12 και ώρα 13.00, να επισκεφτείτε το site μας (www.navagia.gr) και μέσω της επικοινωνίας να αποστείλετε μήνυμα με το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο που μπορούμε να σας βρούμε έχοντας γράψει ως θέμα «Απονομή Οικονομόπουλος» ή να στείλετε ένα mail στο navagia@navagia.gr με τα παραπάνω στοιχεία και το αντίστοιχο θέμα.

- Εξασφαλίσαμε για ‘σας λοιπόν τέσσερα Game Fitness Boards της Crown και μάλιστα σε διαφορετικά χρώματα: λευκό, ροζ και μαύρο! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου στις 23:59 (Χριστούγεννα παρά ένα δηλαδή :P) ένα mail στο info@byteme.gr με θέμα «WII» και κείμενο το username σας και μια μονολεκτική απάντηση στην ερώτηση: Πόσα Wiimotes (χειριστήρια Wii) διαθέτετε;

- Κερδίστε 3 PSPgo, προσφορά της Sony Hellas!

- Στείλτε τη δική σας Soko ιστορία στο Wall μέχρι 17.12.2010 και κερδίστε ένα I-Pod Shuffle, πολλές Σοκοφρέτες και άλλα προϊόντα ΙΟΝ.

- To Menslounge.gr σε συνεργασία με τη Sony σου χαρίζουν μια φωτογραφική μηχανή Sony Cyber-shot TX5!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου